Ahol elérhet minket

Dr. Verbovszki Ügyvédi Iroda

Cím: 9700 Szombathely,
Kőszegi u. 42. fsz. 1.
Fax: 0694/320-427
Mobil:
0630/ 9298-592
E-mail:
drverbovszki@t-online.hu


Amiben segíthetünk


Ügyfeleink túlnyomórészt hazai, illetve külföldi tulajdonban álló kis és közepes vállalkozások a gazdasági élet különböző ágazataiból, valamint munkavállalók, magánszemélyek. Függetlenül attól, hogy munkavállalói vagy munkáltatói érdekképviseletet látunk el, a teljes körű ügyintézés során a Megbízó érdekeit szem előtt tartó egyedi, gyors és költséghatékony jogi megoldást nyújtunk.

Az ügyvédi iroda az ÖGB Burgenland és az MSZOSZ nyugat-dunántúli irodáinak határon átnyúló projekt állandó megbízottjaként 2010-től mintegy 5 éven át az Ausztriában dolgozó magyar munkavállalók részére nyújtott állandó jogi tanácsadást az ausztriai munkajogi, osztrák szociális ellátások témakörében és a munkavállalót érintő adókérdésekben. A projektnek kiemelkedő szerepe volt a Pannon térség munkavállalóinak szakszerű tájékoztatásában és az illetékes magyar-osztrák hivatalok együttműködésének előmozdításában.

Tanácsadói tevékenységünk során Megbízóink munkatársaival szorosan együttműködve a felmerülő munkajogi, munkaügyi problémákra gyors, szakszerű megoldást kínálunk. Ügyfeleinket segítjük a külföldi kiküldetés során felmerülő jogi problémák megoldásában, közreműködünk a kiküldetés során kötelezően alkalmazandó munkaügyi iratok megszerkesztésében.

Az iroda alapító tagja  dr. Verbovszki Enikő az eddigi ügyvédi tevékenysége során nagy gyakorlatot szerzett mind a munkavállalói, mind a munkáltatói érdekek érvényesítésében, valamint a határon átnyúló munkajogi- és társadalombiztosítási ügyekben.

A gazdálkodó szervezeteket és magánszemélyeket nemzetközi vonatkozású ügyekben, európai fizetési meghagyásos eljárásokban és végrehajtási eljárásokban is képvisel. Az Európai Unió több országát érintő ügytípusokban és kiküldetési ügyekben az ország vezető jogvédelmi biztosító külsős megbízottjaként, valamint minisztériumi ajánlás alapján látom el Megbízóim képviseletét.

Családi indíttatásból adódóan dr. Verbovszki Enikő külön szakterülete a termőföld adásvételi szerződések szerkesztése, a mező- és erdőgazdasági földek adásvételének teljes körű lebonyolítása, valamint a termőföld terület alapú támogatása tárgyában indult közigazgatási perekben történő jogi képviselet. 
Vissza az előző oldalra!
Dr. Verbovszki Ügyvédi Iroda - Magyar